Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Nine Inch Nails, [ N I И ]
scion_of_storm
коментар Sep 25 2008, 05:54 PM
Коментар #1

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Град: София
Потребител N: 1041

Нещо търсачката не ми се кефеше и не намери тема за Трент и гения му, та си викам да сътворя едничка.

Освен батко Шляши (Year zero, eh? tongue.gif), други фенове има ли тук?

Пак се скъса(ха) от творене, два албума тази година. Има доста силни моменти, и, както винаги, шизо параметъра е на ниво.

I need your discipline...

Иначе [ With Teeth ] ми е любимец може би. Направо лъха на ментално друсане от този албум. Включваш си го и все едно венозно са ти наблъскали две-три херци и си доволен.

С една еволюция Every day is exactly the same - The hand that feeds - Right where it belongs човек може направо да се побърка. Звученето, лириките, посланието зад тях - супер реализирани. Каквото и да си говорим, комерсиално или не, NIИ = невероятно явление.

The four of us are dying...

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Neurosis
коментар May 7 2009, 11:36 PM
Коментар #2

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 215
Регистриран: 20-April 09
Град: София
Потребител N: 3367

е ти си Бог панда smile.gif smile.gif smile.gif връткаш ги яко, бате Трент ако дойде и него ще го врътнеме заедно tongue.gif tongue.gif tongue.gif

п.п. NIN ще ходят в гърция, не знам точната дата smile.gif просто сега се сетих от една приятелка ше взема да проверя кога са smile.gif

--------------------
Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 15th May 2025 - 11:51 AM