![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 1-May 09 Град: Русе Потребител N: 3393 ![]() |
та и преди съм пускал такава тема, но в други форуми, получават се донякъде интересни отговори
ето и основния проблем : в една сци-фи книга, която четох отдавна, действието се въртеше около масова психоза дължаща се на поредния пророк със неговия "край на света". тоя път обаче, вместо смахнати окултисти, начело на култа стоеше някакъв тип - математик. доказателството му за наближаващия край на света беше следното: хората нарастват експоненциално. дори и да прекратят експонентата, то поне ще си запазят броя. дори и да понямалеят, то поне ще има някаква популация. каквато и популация да остане, за безкрайно дълго време сумарно ще живеят безкрайно много хора. факт е, че ние се намираме на крайно отстояние от първото човешко същество, а вероятността за това при безкрайно количество хора е нула. следователно няма да живеят безкрайно количество хора, следователно един ден човечеството ще изчезне. какво мислите за подобни доказателства? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
аз също много съм си тормозил мозъка с това къде е началото или краят,и просто ми идва да си удрям главата,защото не мога да си намеря отговора.Но със сигурност учените,а и самите ние знаем че вселената е просто материя,в която се образуват звезди,планети,мъглявини и т.н. Но човечеството дори да не се самоунищожи,то Слънцето ще се превърне в Супер нова и ще избухне,разбира се това ще се случи след много много много години,а ние ще сме се развили достатъчно в технологична насоченост,за да можем да намерим друга планета за обитаване,ако е възможно.Самият аз подкрепям идеята,че не сме само ние в тази Галактика,а и като се замислим,че в Млечният път има хиляди,ако не и милиони галактики по подобие на нашата Слънчева система,то всичко зависи от това как ние като хора се развиваме,трябва внимателно да използваме ресурсите си,също така трябва да внимаваме с оръжията,които правим.абе много теми засягам вече
-------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 03:30 AM |