![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Гледам, че преди няколко дена излезе в торентите новия им албум, а ми прави впечатление, че никой не е направил тема за тез' момчета ... Срамота
![]() Та - какво мислите за тях? За развитието им досега, а и за новата творба ? -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
дебютният вокал мен най-много ми харесва,а всички сме наясно че Gus G обича да си подменя вокалчета, дано най-накрая да се е спрял на тоя пич (не му знам името).
![]() -------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 03:15 PM |