![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Много стабилно си издават албум след албум Ralf Scheepers и компания... Какво мислите за новия? На мен отначало ми дойде много олдскуул, но с всяко слушане ми харесва все повече. Определено е по-директен от последните два, не толкова модерен, но пък си е типичен Primal Fear. Някои парчета са обречени да бъдат хитове - например "Riding the Eagle" или "Smith & Wesson".
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Както казах, албумът ми хареса страшно много. Може би защото ми се щеше да чуя нещо в добавка към звученето им от "Seven Seals" и "New Religion", но да е по-скоро лееееко връщане към корените, както казваш, по-олдскул. В случая е поднесено с мярка, така че съм много доволна. Вярно, че не показват нищо ново и тук, но не ми е и притрябвало, след като звучат по все същия мачкащ начин, който абсолютно оправдава статуса им на една от любимите ми групи. Ралф си го знаем, представя се на същото екстремно високо ниво ("The Exorcist"!!!!!!!), влюбих се в хита "Smith & Wesson", към "Riding The Eagle" не мисля, че някой би отправил каквато и да е критика, военната тематика и емоционалният заряд на мелодията на "Black Rain" и красивата "No Smoke Without Fire" пък говорят сами за себе си. Знам ли, всичко си звучи типично в професионалния им газещ стил, а ако има макар и едно парче, което бих оставила на по-заден план, то това е "Killbound", но не е болка за умиране, след като имаме поредното страхотно допълнение в дискографията им.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:05 PM |