![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Време беше да се направи отделна тема за групата. А тя е велика, и то много!
![]() Няма отделна песен, камо ли отделен албум, който да не обожавам! С тях започнах да слушам метъл и винаги ще бъдат много специални за мен. Всичко от The Karelian Isthmus до сега е гениално! И все пак, колкото и да е банално, това е Албумът... ![]() Сега на 30 октомври, живи и здрави да сме, ще се разбием. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Леле.. На третата песен съм, а вече съм убедена, че каквото и да представлява по-нататък албумът, ще се нареди сред любимите!
От досега чутото.. балансът между "старите" и "новите" Аморфис. Има си го типичното звучене от последните два албума, има го... да речем Туонелското. Доволна съм не, ами направо си се просълзявам от кеф тука! Аморфис продължават тенденцията, че са от малкото групи, които никога не са ме разочаровали! ![]() ![]() ![]() ![]() Едно голямо ЕВАЛАТА! П.п. Харесва ми безкрайно романтичната интерпретация на героя на Илмаринен... дано скоро се появят и лириките. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 06:07 AM |