![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 5-April 09 Потребител N: 3343 ![]() |
Има ли тук фенове на холандската банда Epica?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 30-March 09 Потребител N: 3335 ![]() |
Epica вървят все по-нагоре с всеки един албум и The Classical Conspiracy не е изключение. Прекрасен албум, групата отново се доказа като една от най-влиятелните на съвременната симфоник метъл сцена.
За класическата част нямам какво да кажа. Невероятна, както и очаквах. Изпълненията на класическите творби от оркестър, с включванията на чистият глас на Simone и на групата бяха впечатляващи. Като любими се открояват: In The Hall Of The Mountain King, Montagues and Capulets, Dies Irea и Presto. И все пак от целият първи диск (а може би и от вторият) Chasing the Dragon ми остава едно от най-любимите изпълнения. Тук трябва да вметна, че намирам изпълнението на песните от албумите им за много добро, което в голяма степен се дължи на гласът на Simone. Зарадвах се, че са включили вокалите на Mark Jansen, макар че имаше моменти, в които звучеше ужасно. Именно в половината изпълнения на две от най-любимите ми песни (Chasing the Dragon и Consign to Oblivion) се представяше добре, а в другата половина - зле. Вторият диск е също много добър. И ако изпълненията на първите две песни са прилично добри, то от третата нататък започват истински великите изпълнения. Единственото ми разочарование от този албум е, че не включиха Facade Of Reality и Dance Of Fate. За сметка на това пък са включили други крайно любими песни. Албумът ще се слуша много и предполагам ще влезе в личната класация за най-добри албуми на 2009. С нетърпение очаквам и излизането на Design Your Universe, надявам се, че няма ни разочароват. -------------------- ![]() Here at the edge of this world Here I gaze at a pantheon of oak, a citadel of stone If this grand panorama before me is what you call God. . . Then God is not dead last.fm |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 06:41 PM |