![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Неща като това. Или за кавъри дето не просто не са "направени" добре, ами са правени от хора дето и баба ми свири по-добре от тях...
Или пък кавъри, които са толкова далече от оригинала, че ти иде да се гръмнеш... А ето го и лайното на лайната, ултимативният кавър на Мастър ъф Пъпетс, "изсвирен" от Менсън... http://www.data.bg/f.php?fid=25171592 ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Дисънт Агресър е страхотен според мен. Слушах Painkiller на Джудас изпълнен от Death и в интерес на истината само барабаните си приличаха, а солата дори не бяха като в оригинала или поне малко наподобяваха. Очаквах нещо повече, но ето, че според мен този кавър е лош.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Слушах Painkiller на Джудас изпълнен от Death и в интерес на истината само барабаните си приличаха, а солата дори не бяха като в оригинала или поне малко наподобяваха. Очаквах нещо повече, но ето, че според мен този кавър е лош. Един добър кавър не е задължиелно да следва дословно аранжимента на оригиналното парче. Взимат се основните елементи, а останалото подлежи на промяна според усмотрението на артиста - ако въпросната е осъществена майсторски (какъвто е случаят с Death), резултатът е още по-силно изпълнение. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 09:00 PM |