![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 5-April 09 Потребител N: 3343 ![]() |
Има ли тук фенове на холандската банда Epica?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
А пък като видя Mark Jansen и сърцето ми се разтуптява... Много е красив... ![]() ![]() ![]() ![]() Мм, винаги съм се чудила какво толкова му харесват жените - на мен ми прилича на извънземно. В Афтър Форевър се справяше доста по-добре с дет вокалите, не знам на какво се дължи промяната. Като цяло харесвам много Епика, особено ориенталските мотиви, които се появяват тук-там. Симоне си е най-готината вокалистка в бранша, забелязвам огромен напредък в гласа й от The phantom agony до The divine conspiracy. Пък и особено след като чух една от любимите ми класически композиции в нейно изпълнение (Ombra mai fu). -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:10 AM |