![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Kak mislite, dali Black metal bandite si wqrwat na towa deto prawqt ili sa si 4isti poziori?
dali im e kef i se wyzbujdat kato se majat s kryw ili im e gadno i lepkawo? dali iskat da sa istinski underground ili iskat da prodawat mnogo albumi i da sa bogati no ne smeqt da si go priznaqt? i nakraq, koga shte izmislqt neshto nowo, a nqma samo da plagiatstwat ot Tolkien? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат нищо протива да те срещна мой чорап, обещавам да ти оставя ръцете здрави, че да моеш да тракаш по клавиатурата... Искаш ли да пробваме, отворко? Хората малко или много знаят кой съм - лесно ще ме откриеш. -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 05:12 PM |