Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Novembre, Classica
monolithe
коментар Jun 2 2009, 11:44 AM
Коментар #1

АnatheManiac

Група: Приятели
Коментари: 2625
Регистриран: 17-January 08
Град: Between Elation And Despair
Потребител N: 2543

Имало едно време в Италия двама млади братя - Carmelo и Giuseppe Orlando, страшно надъхани да се отдадат на любимата си музика. Двамата тийнейджъри основали групата Catacomb и започнали да забиват дет метъл, но съвсем малко по-късно решили да сменят името и създали едно ново, което след време ще се превърне в емблема и флагман на италианската мелодична музика. Кръстили се Novembre. И започнали да правят чудеса.

Да, тази група носи името на един от най-любимите ми месеци. Тази група създава изключителна музика, създава изключителна атмосфера. Замечтани меланхолични мелодии, вплетени сред тежки рифове и акорди, магнетични вокали и страхотна ударна секция. Само уникална група може да си позволи да кръсти свой диск "Classica" и той наистина да е КЛАСИКА.

Оставявам ви да споделите мнение. Както се вижда аз съм доста пристрастен, но пък ще ми е кеф да си побъбрим за тези великолепни музиканти!

bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif

--------------------
And they do arose me
And I do watch how this weather
Forever will stay
In my frozen heart

I wear the mourning as I know the world is false...

"Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал)

"По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл)

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Slash
коментар Jun 4 2009, 11:19 AM
Коментар #2

Сатана

Група: Приятели
Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Носят привкус на ароматно кафе и прохладно мрачно време, до брега на море. happy.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 27th June 2025 - 12:04 AM