![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не знам колко от вас са слушали тези италианци, но моето скромно мнение за тях е, че са ни повече, ни по-малко от истински гении. Rhapsody са една от най-оригиналните съвременни метъл групи, големи музиканти са, а композициите на китариста Turilli по нищо не отстъпват на тези на Бах и Вивалди по многопластовост и виртуозност. Който ги е слушал знае за какво говоря!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Той нали се навърта в България уж? Дайте да го удавим копелето.
А и едва ли е толкова просто, в смисъл те си знаят за какво иде реч... -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Той нали се навърта в България уж? Дайте да го удавим копелето. Добра идея! ![]() Иначе новият албум е готов. Е, не е записан в студио все още рабира се, но е композиран на 100 процента и Лука каза във форума, че това ще бъде най-добрия им албум. Тази работа с МСМ не е проста и за съжаление нещата се позакучиха засега, но мисля че до средата на 2009-та нещата ще са се уредили. Проблемът явно не е в договора за албуми, а заради концертната им дейност. Да не забравяме, че заради Manowar Рапаосди нямаха турне, с което да пронмотират последния си албум - първо Карл Лоугън си счупи ръката, а после на Джоуи ей тъй му хрумна да отмени (или май беше да отложи за няколко месеца) турнето на групата си, защото видите ли имало още някои неща за доизпипване по новия им албум (за последния албум на Manowar става дума), а Рапсоди бяха обвързани с МСМ да бъдат подгряваща група на Manowar и неможеха да изнасят сами концерти. Така че нов албум и турне на Рапсоди - чак към края на следващата година най-вероятно. Но няма да е само албума на Рапсоди... втория албум на Дриймкуест е записан в студио още преди две години, вече май и третия е композиран. Четвъртият солов албум на Лука също мисля че е готов... В момента е много вероятно Лука да пише песни за по-следващия албум на Рапсоди. Искам да кажа, че макар в момента нещата около Рапсоди да са в застой, Лука не почива, така че когато Рапсоди се разберат с МСМ и най-вече с гадината Джоуи, за кратък период от време ще се появят няколко албума забъркани от Лука. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Тия като ги слушам ми се пие повече
![]() -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 16-May 09 Потребител N: 3412 ![]() |
И не само на тебе beer,beer xD!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:01 AM |