![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Време беше да се направи отделна тема за групата. А тя е велика, и то много!
![]() Няма отделна песен, камо ли отделен албум, който да не обожавам! С тях започнах да слушам метъл и винаги ще бъдат много специални за мен. Всичко от The Karelian Isthmus до сега е гениално! И все пак, колкото и да е банално, това е Албумът... ![]() Сега на 30 октомври, живи и здрави да сме, ще се разбием. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Слушал съм и моя музикален вкус ми харесва повече от твоя. А за теб, нека приятелски ти предложа да пробваш това. След като го пробваш си пусни пак въпросните песни. Или пък се обоснови, стига да можеш, вместо да дрънкаш само.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Слушал съм и моя музикален вкус ми харесва повече от твоя. А за теб, нека приятелски ти предложа да пробваш това. След като го пробваш си пусни пак въпросните песни. Или пък се обоснови, стига да можеш, вместо да дрънкаш само. Та нали за това е този форум, да дрънкаме. ![]() Предлагам да прекратим спора, s`il te plait! Не ми се занимава. А за музикалния си вкус - ок, щом ти харесва, лошо няма. Не съм казала нищо обидно. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 07:58 AM |