![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Срамота, как може да няма тема за тази банда...
![]() Една от любимите ми групи са - дори първите им два дет албума ме кефят, както и експерименталните Symhony Masses и Lepaca Kliffoth след това... Но пробивът несъмнено е Theli - това просто е образец за симфо метъл, пълен е с толкова различни влияния! За по-късните им творби няма какво да говоря, неповторими са. Secret Of The Runes направо ми скри шапката - все едно слушах продължение на "Залезът на боговете" в метъл вариант... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Албумът е адски добър, още не мога да повярвам как въобще успяват да пречупят класиките през собствената си музика по такъв начин, така че да звучат толкова съвършено. Първата част безапелационно ми стана много по-любима, но и изпълненията на собствените им песни са се получили идеално.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 10:05 AM |