![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Срамота, как може да няма тема за тази банда...
![]() Една от любимите ми групи са - дори първите им два дет албума ме кефят, както и експерименталните Symhony Masses и Lepaca Kliffoth след това... Но пробивът несъмнено е Theli - това просто е образец за симфо метъл, пълен е с толкова различни влияния! За по-късните им творби няма какво да говоря, неповторими са. Secret Of The Runes направо ми скри шапката - все едно слушах продължение на "Залезът на боговете" в метъл вариант... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Изключително любима група са ми (от Theli-то нататък обаче). Най-любим ми е може би Lemuria/Sirius B (слагам ги като един, тъй като не само излизат през една година, но и доста си приличат според мен). За съжаление бях ужасно разочарована от ДВД-то Live Gothic. Въпреки прекрасния глас на Лори Люис на изпълненията им липсваше онази мащабност на студийните версии. Такава група трябва да прави само изпълнения на живо със симфоничен оркестър и хор.
-------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:42 AM |