![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Kak mislite, dali Black metal bandite si wqrwat na towa deto prawqt ili sa si 4isti poziori?
dali im e kef i se wyzbujdat kato se majat s kryw ili im e gadno i lepkawo? dali iskat da sa istinski underground ili iskat da prodawat mnogo albumi i da sa bogati no ne smeqt da si go priznaqt? i nakraq, koga shte izmislqt neshto nowo, a nqma samo da plagiatstwat ot Tolkien? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
ми как да ти кажа, да си умен е едно доста разтегливо понятие, аз зададох тема и вие започнахте да напдате...а като те гледам теб ти лично май не блестиш от акъл...не споменаваш ли, че си щяла да се сбиеш три пъти в училище?
сигурно трябва много ум, за да се постигне подобно нещо... дет се вика първо си завърши средното образование с добър успех, надявай се да те примеат в университета това, което искаш да учиш (ако имаш подобни амбиции) и след това мери сили с батковците и каките... а за заяждането какво да ти кажа? ми кеф ми е да си чеша езика, когато нямам работа, ма и да имам, така или иначе по цял ден стоя на компа в нета, така че имам предостатъчно време да пиша простотии. ти обвиняваш метал.бг, че били лаици, но не помисли ли, че и тук не ги превъзхождате с кой зне какво...някой пуска няква тема и примерно веднага уориъра се хвърля да защитава противоположно мнение...той сигурно мейдън и чалга да почнат да записват пак ще ги защити:))) сигурно има време да слуша много музика момчето и самочувствие да заема определнеи позиции, но предполагам, че никой от 16 годишните тук не е бил на концерта на металика в пловдив, нито на първия на содом, криейтър, танкард, мейдън... да били сте малки и не сте могли да отидете, но все пак не можеш да твърдиш, че знаеш всичко след като си гледал само няколко неща на видео, нали? както и аз не твърдя, че блек метъла е лоша музика, просто задох въпроса дали няма много плява в тоя стил, и с шоусредтва да се прокриват недобрите музикантски умения на някой от бандите. както си забелязала твоя смерт сам почна да се прави на много велик, но на него му е простено, той сигурно си мисли, че е супер да си с дарк тип и да си даваш вид, че знаеш нещо повече... без да познавам никкой лично от форума си мисля, че най-уравновесени изказвания от по-редовните посетители прави sepulturahead ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 07:50 PM |