![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Джиджахме си сношке с некакви пиьеници на тъз тема за таквъз тема, та хей го-в-на. Ще си изложа сега част от моите най-прешъс такива, няма да се престаравам много, че ма мързи лекинко
![]() ![]() Саундтракът на Саундтраците. Просто няма такава тегавост, депресия и психария. Това даже е първият филмов саундтрак (тип класическа музика де, на МОРТАЛ КОМБАТ този не се брои ![]() ![]() ![]() Всичките четири + PORTAL-а. Просто са У-Н-И-К-А-Л-Н-И. Кели Бейли ми се е превърнал сигурно в лИбимия композитор о.О Все се каня да седна да изровя още някакви негови неща, ама нали ме мързи... ![]() Този с Антъни Хопкинс дето е. Просто невероятна музика за един невероятен филм - мрачен, романтичен, атмосферичен отвсякъде. ![]() Хехе, тези двата са доста интересни, най-вече заради а-ла индиянският/африкански или ебем-ли-го-какъв-ритъм на основната тема. Наистина доста интересно за слушане. ![]() Тез всичките са ДОСТА читав и здрав индъстриъл. Музиката е писана от SONIC MAYHEM. Чак се втрещих от кеф като ги чух за първи път О.О ![]() Tоз засмалко да го пропуща в настоящата презентация, ама смятам засега да завърша с него. Невероятно завладяващ. Основната тема, мисля, няма нужда от коментар. Всъщност, останал съм с впечатлението, че това е най-масово известният саундтрак. Има защо, определено ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Безкрайно любим!
![]() On Monsieur’s Departure I grieve and dare not show my discontent, I love and yet am forced to seem to hate, I do, yet dare not say I ever meant, I seem stark mute but inwardly do prate. I am and not, I freeze and yet am burned, Since from myself another self I turned. My care is like my shadow in the sun, Follows me flying, flies when I pursue it, Stands and lies by me, doth what I have done. His too familiar care doth make me rue it. No means I find to rid him from my breast, Till by the end of things it be supprest. Some gentler passion slide into my mind, For I am soft and made of melting snow; Or be more cruel, love, and so be kind. Let me or float or sink, be high or low. Or let me live with some more sweet content, Or die and so forget what love ere meant. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 06:48 PM |