![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Kak mislite, dali Black metal bandite si wqrwat na towa deto prawqt ili sa si 4isti poziori?
dali im e kef i se wyzbujdat kato se majat s kryw ili im e gadno i lepkawo? dali iskat da sa istinski underground ili iskat da prodawat mnogo albumi i da sa bogati no ne smeqt da si go priznaqt? i nakraq, koga shte izmislqt neshto nowo, a nqma samo da plagiatstwat ot Tolkien? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jun 4 2004, 02:19 PM) Цитат(melhaer @ Jun 4 2004, 01:14 PM) ми ок, прочети внимателно какво казва в интервюто Nattefrosr ot Carpathian Forest за блек сцената... аз съм написал неговите думи, такива каквито съм ги прочел, не съм си ги измислил, а вашия коментар на това беше, че то било нормално така да си говори, и че аз съм изопачил нещата... ако той беше казал, че блек сцента в момента е жестока, щяхте да го използвате като аргумент и нямаше да разправяте, че само така си говори, нали? Някой казал нещо... ами прекрасно, всеки има право на мнение. Nattefrost разправя, че блек метълът е в застой, Aphazel от Ancient пък казва обратното. Е, и? Истината всеки сам я открива, като слуша новите албуми... P.S. Carpathian Forest открай време се възприемат едва ли не като единствените защитници на блек метъла, така че подобни приказки не ме учудват. ![]() Аз пък бих казал че Карпатиан Форест с пълно право се имат за защитници на норвежката сцена в момента, защото в момента Норвегия си има само тях. Само те са останали тг00 на принципите си и на принципите не блек метъла като цяло, само те не са се изменили както направиха Диму Боргир и по такъв начин доста покваряват стила. Не казват че последния албум на Диму е лош, но просто вече не е блек,какъвто са примерно Карпатиан Форест. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 05:42 PM |