![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 5-July 09 Град: City walls of dying dreams... Потребител N: 3486 ![]() |
Здрасти! Попаднах тук като търсех свестен форум за стойностна музика : ). Слушам най-различни стилове метъл и рок. Но като цяло любимата ми група е Nirvana. Може да видите какъв музикален помияр съм тук ^^ - http://www.last.fm/user/haunting_fear ...Идея си нямам какво още да напиша, за това ще поразгледам малко. Това е от мен. :]
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 5-July 09 Град: City walls of dying dreams... Потребител N: 3486 ![]() |
Поздрав с Nirvana - Negative creep ахах Тфа некфа ебавка ли беше оО .. Иначе други гръндж групи харесвам също... Alice in Chains са ми на 2ро място след Nirvana... Pearl Jam и Saundgarden също имат добри песни, но не са ми толкова любими.Soul Asylum харесвам също, въпреки че вокалиста се правеше малко на Кърт..Mother love bone, Stone temple pilots, Candlebox, Blind Melon, Smashing Pumpkins, Screaming Trees си пускам по-рядко... От женските пънк/гръндж групи харесвам:Hole, L7, Bitch Alert, Daisy Chainsaw, 4 Non Blondes, както и самостоятелните албуми на Кортни Лов..Държа да кажа, че не я мразя, както повечето заклети фенове на Нирвана..Не се интерусувам много от убийството му и дали тя го е извършила..Важното е, че и двамата са правели, и Кортни още прави де, страхотна музика.. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 02:25 AM |