![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 5-June 04 Потребител N: 507 ![]() |
Здравейте!Гледах ,че се представяте и си казах "Защо и аз а не кажа нещо" та ето малко данни и за моя милост.На 14 години съм и слушам метъл от година. Най се кефя на Black Metal ,просто завладява.Първата група ,която слушах бяха Rammstein ,а след това и Manson ,после преминах на Cradle of Filth.Любимите ми цветове са червено и тъмно лилаво(Deep purple
![]() -------------------- I'll keep the Ring full of sorrow,
I'll keep the Ring till I die. Slow down and I sail on the river, Slow down and i walk to the hill. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jun 7 2004, 12:44 PM) Гениално братко! Точно това може да е име на следващата ни песен! I shall feast upon thy flesh,outcomer! Nevertheless, infernal hail! Това на английски не го схванах, но ми напомни за една песен, Трейтър на Моторхед... може да напишем нещо такова... всъщност в момента си мисля да направя вокална партия за един стар текст на китариста ми... Devil's Story The time has come For you to pay Im sick of all the games you play И некви такива неща... а също така аз имам една започната песен: Devil's Club E takiwa nesta.... аре да говорим в ирц... да понапишем някви песни... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 10:29 AM |