![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Странно, но не видях тема за тази невероятна група. Кажете си мнението за нея, знам че доста хора от форума ги харесват.
За непознатите с тяхната музика - изключителен мелодичен дет метъл с доста дуум влияние. Феновете на двата стила няма начин да не ги харесат, а и не само те ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Болезнено красив, бих казала. Постоянно скачам от една песен на друга и повтарям, докато не им се наситя - потресаващо силното начало "Еquivalence" и космическата "Where The Last Wave Broke" са песни за милиони, очаквам съвсем скоро да включа и останалите, не е трудно. Сякаш са смесили цяла палитра от първични, неподправени чувства с музика, резултатът е повече от прекрасен. Впечатляващо е как някои парчета започват като типичните мелодет композиции, след което претърпяват тотална метаморфоза и се превръщат в нещо неочаквано дълбоко и при все това много професионално изсвирено. Явно сме слушали различни албуми. Първите 2 песни ме отегчиха с еднообразните си вокали и сякаш невдъхновената музика - никакво чувство, никаква емоция. За сега съм на 3тата и само в последната минута може да се нарече, че има някакво нещо там като чувство... Ще си цикля Black Sun Aeon от тоя жанр и т'ва е :д. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 04:09 PM |