![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Странно, но не видях тема за тази невероятна група. Кажете си мнението за нея, знам че доста хора от форума ги харесват.
За непознатите с тяхната музика - изключителен мелодичен дет метъл с доста дуум влияние. Феновете на двата стила няма начин да не ги харесат, а и не само те ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
На първо слушане - много Dark Tranquillity май са връткали момчетата!
![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28392 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
На първо слушане - много Dark Tranquillity май са връткали момчетата! ![]() Интересно, на мен пък точно такова впечатление ми направи новият Ghost Brigade (също много стабилен албум, впрочем). Предполагам, че и в Insomnium може да се намери нещо от DT... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 04:18 PM |