![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 23-July 09 Град: София Потребител N: 3507 ![]() |
Алоха,потребители
![]() Аз съм Зита, наричана още Зи ![]() ![]() Занимавам се предимно със пеене, но хляба си изкарвам, като бачкам като охрана на цех ![]() Мъжка професия е, ама какво да се прави ![]() ![]() Обичам да си попийвам биричка, да ходя по концертчета ![]() Ами общо взето това за сега се сещам, ако има нещо може да питате ![]() Приятно ми беше, до писане ![]() -------------------- ![]() ![]() Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Начи като гледам какво е положението в тази държава немога да съм нищо друго освен или расист или емигрант,но няма да си напусна държавата заради разни турци и цигани,така че нацист... Момичето с черното и бялото... Не мисля, че е толкова зле. Всмисъл, аз лично съм притеснен от миграциите на арабопроизводните из Европа, както много други европейци (ние не можем да избягаме от тези неща, все пак Европа свършва на Константинопол откакто са се наредили континентите). Плюс това не намирам логика да ги считаме за съвсем обикновени мигранти, тъй като става въпрос за една нова и страшно трудна религия, срещу която Европа винаги се е борила за да достигне до това ниво, а ислямския свят до този упадък, но чисто на местно ниво малцинствения вот има значение защото 50% от имащите право на глас българи въобще не гласуваха съвсем доскоро. И пак казвам не е толкова зле заради простичкия факт, че информацията и споделянето на мнения става все по-лесно. Не сме само ние двамата, които ползваме нет, сещаш се. Форумите и блоговете са много директна изява на недоволство и могат да свалят правителства. Ето, ти можеш да ни кажеш, че си привърженик на нацизма, аз пък мога да съм на парните локомотиви, все ще се нуждаем от сериозен ъпдейт. Въпроса е, че ако живееше в една севернокорейска реалност, аз щях да съм агент Гочо и да те издам, че си фашага. А не е като да не сме живяли в такива времена. Така че следващия път като ти пречат турци, цигани или еврей да напреднеш в живота, сети се за тези неща, че не е луд този, който яде баницата. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:04 PM |