![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Има доста групи, които като се появят сътворяват абсолютни класики, но после са обречени през цялата си кариера да се "състезават със себе си". За кои се сещате.
Machine Head - Макар че аз лично предпочитам The More Things Change... , Burn My Eyes е голямата класика. За много хора това е албума който през 90те вдъхна обратно жизнената сила на траша. И досега този албум е ненадминат по продажби в каталога на бандата. The Haunted - Първия албум е абсолютна класика. След това обаче се разделиха с вокала си Peter Dolving. А замесника му беше просто поредния дет/траш вокалист, който според мен(а и много други фенове) уби уникалността на групата. Хубавото е че Peter Dolving е отново в групата. S.O.D. - Каквото и да направят, Speak English Or Die е толкова уникален албум, че нищо просто не може да бъде толкова добро. Bigger Than The Devil също е добър, но просто място за сравнение няма. ...други? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
Цитат Това разбира се си е твое мнение, но сигурно си единственият. Nightfall In Middle Earth е страхотен албум и според всички ревюто дето съм чел, а аз съм чел доста меко казано. Battalions Of Fear и Follow the Blind не са лоши албуми, но определено звучат по-скоро като демо записи, макар че има в някои страхотни песни като Valhalla и Majesty. А и вокалите на Hansi в тях не са толкова добри, това дори сам той го е споменавал. Tales From The Twilight World е страхотен албум, изпипан откъдето и да го погледнеш, но определено такива са и Somewhere Far Beyond и Imaginations from the Other Side и Nightfall In Middle Earth. a Night at the Opera е доста по различен и затова на мен не ми е особено по вкуса, но определено е доста добър албум. защо ли имам чувството, че в предишните ми изказвания на тема Guardian, Hansi все изнася една и съща лекция?!? наясно съм, че Истинския Hansi смята гласа си в предните години за 'недоразвит', но това не ми забранява нищо, нали ? наясна съм и че голям брой фенове предпочитат по-новото им, което е жалко, но разбира се - няма нищо лошо в това! -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 02:20 PM |