![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
01. Hellion
02. Electric Eye 03. Metal Gods 04. Heading Out to the Highway 05. The Ripper 06. Touch of Evil 07. The Sentinel 08. Turbo Lover 09. Victim of Changes 10. Diamonds and Rust 11. Breaking the Law 12. Beyond the Realms of Death 13. The Green Manalishi (With the Two Pronged Crown) 14. Painkiller Encore: 15. Hell Bent For Leather 16. Living After Midnight 17. United 18. You Got Another Thing Coming -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Цитат(Mantis @ Jun 9 2004, 07:46 PM) Taka.Neka izqsnq nqkolko ne6ta: 1.Nikoga ne sam iskal razgovora da prerastva v typ spor otnosno seksualnite predpo4itaniq na Halford.Nqkoj(ne mi se proverqva koj) be6e kazal 4e H. se dyrji myjki i e ebasi pi4a i zatova napravih poqsneniqta za 6al4eta i homoseksualizym(pone spored men ne moje6 da si pi4 i pederast ednovremenno...) Predi da po4nete da me kritikuvate 4e pak podhva6tam temata.Iskam da kaja 4e ot moq gledna to4ka vaprosa e priklju4en.Kazah vsi4ko koeto iskah da kaja... 2.Nikoga ne sam kazval 4e Jugolator e naj-dobriq album na grupata.Kazah 4e e edin ot dobrite. 3.Li4no az haresvam naj- mnogo Judas ot Painkiller(vklju4itelno) nasam.Ne tvardq 4e tova sa naj- dobrite albumi- vseki si ima ljubimi.Tezi sa moite. 4.Priznavam 4e H. pee strahotno v Painkiler, no tam e vav varhovata si forma.Sega ve4e tq e 10 godini zad garba mu... 5.Trooper, az se zanimavam s body-building ot 13 godini,pi4.Ne se drogiram i naistina 6te se radvam ako H. dokaje,4e o6te moje da pee.No ne vqrvam v tova.Zatova i zaradi otsastvieto na pesni ot poslednite 2 albuma nqmam namerenie da otida na koncerta... 6.Ne sam iskal da zapo4vam novi debati s tozi post.Smqtam 4e tova e izli6no.Celta e naistina horata da znaqt za kakvo stava vapros i kakvo da o4akvat, a ne da vodim bezmisleni sporove, koito nqma da ubedqt nikogo ni6to. 7.Predi 4as/2 vidqh 4e nqkoi e postnal tema za otli4itelnite 4erti na istinskiq metal. Istinskite metali naistina ne hodqt po forumi i 4atove.Pone tezi koito poznavam ne go pravqt, a te sa kato men- slu6at METAL ot pove4e ot 12 godini - po 120-150 grupi, kato na polovinata imat palna diskografiq.I tova samo hard i heavy... V tazi vrazka iskam da pomolq Warrior of ice ako e vazmojno da bade zakrit i moq akaunt! Ne 4e ne moga prosto da prestana da vlizam, no i bez tova pove4e nqmam namerenie da go pravq, taka 4e moje spokojno da me zakrie...Poobikolih forumite i stignah do izvoda 4e tuk nqma istinski metali,ili ako ima- ne sa mnogo.Ima predimno (i to mnogo) skapani kaputi.Ni6to li4no:)) PS:Na otiva6tite na koncerta na Judas pojelavam priqtno izkarvane.Nadqvam se da se polu4i naistina qko,kolkoto i da ne mi se vqrva. PPS:Posledno.Ako ima nqkoj,kojto da pokriva vsi4kite usloviq za metal ot onq topik: Respect to you! Za ostanalite psevdometal4eta: fuck you very much for the attention! Ami pi4, mnenieto za tova koi e istinski metal, i koi ne e, e naistina subektivno. No 6tom misli6, 4e ti si takyv i nqma da hodi6 na koncerta samo za6toto nqma da se peqt pesni ot tezi na Ripper, samo si govori za teb... Ne sym viziral li4no teb za narkoticite, a prosto se izdraznih kato cqlo na vsi4ki podmqtaniq i mi doide spontanno, izvinqvai za koeto... -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 12:27 AM |