![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Класиците на немския хард рок, а по-късно и пауър метъл Axxis дойдоха за да разведрат горещото лято с малко дракони, малко вълни и много приятна музика. И струва ми се, че ще се справят доста добре със задачата си.
Три години след страхотните мелодии и балансираност на Paradise in Flames и две след малко претрупания с женски вокали Doom of Destiny идва и новата творба наречена Utopia. И отново акцентът пада върху клавирните, а на места и симфонични мелодии, останалата като наследство леко рокерската рифовка, балансиращото дамско присъствие на Лакония и най-вече на възможно най-хващащите вокални партии. Лично на мен най-много ми допаднаха едноименното парче, изпятото на немски Fass mich an (Докосни ме) и страхотната мелодична метълщина Heavy rain. Какви са вашите мнения? ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Чета тук, че вокалистката се казва Natalie Mol. Изглежда Kerstin е прекъснала съвместната си работа с Axxis покрай Xandria, но поне са й намерили подходяща заместничка. Хубавото е, че след всяко слушане албумът ми звучи още по-интересен, така че търпението е оправдано.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 12:48 AM |