![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Може ли да няма още тема за този албум? Аз съм наистина повече от приятно изненадан, очаквах нещо много слабо, а КАКВО получихме. Наистина един от най-силните пауър албуми за тази година! Колкото повече го слушам, толкова повече ми харесва и е наистина толкова разнообразен, че няма писване.
![]() Edit: Само не мога да разбера защо двете най-добри песни са последни. ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Венци, душа, не можеш да си представиш на прага на каква истерия бях. Това, което дръпнах, понеже беше първото, до което се добрах, звучеше просто отвратително, песните бяха разбъркани, абе, някаква небивала свинщина. Та затова така равнодушно сутринта.
![]() Инак сега вече като го изсилих има да звучииии, толкова прекрасно се чувствам като слушам такава здрава музика с ТЕЗИ ВОКАЛИ!!! ![]() ![]() ![]() Знаеш ли обаче, и на мен сякаш повече ми харесва от "Времето"...не е толкова "концептуален", ако мога така да се изразя, но е по-цветен и интересен. Абе, вие си знате кой е номер 1, ама нека припомня все пак: ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 04:31 AM |