![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Днес петнайсет души напуснаха живота. Смъртта е странен феномен. Всички знаем за нея, но и всички старателно избягваме да я допускаме в мислите си, заедно с всички емоции, които носи, докато не ни се случи. Та тъй като тези хора бяха наши сънародници ми се стори уместно да споменем смъртта, тяхната смърт.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Аз съм метъл и се страхувам от смъртта. Това доказва, че поне в малка част от случаите първото ти твърдение е невярно. Съгласен съм, че смъртта винаги е ужасяваща, вярно е също така, че много хора умират без дори да разберем за болката им. Не се опитвам да извличам дивиденти на гърба на телевизионни сензации. Просто исках да станем за малко съпричастни към една смърт, за която знаем. Какво нередно има тук? И наистина ли беше необходимо да превръщаш тази трагедия в тема за спор?
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 04:07 AM |