![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Днес петнайсет души напуснаха живота. Смъртта е странен феномен. Всички знаем за нея, но и всички старателно избягваме да я допускаме в мислите си, заедно с всички емоции, които носи, докато не ни се случи. Та тъй като тези хора бяха наши сънародници ми се стори уместно да споменем смъртта, тяхната смърт.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Mor Galad, аз не мисля, че металите(защото ти пишеш на тях) се страхуват или бягат от смъртта. Иначе да, вчерашното събитие бе ужасно, но не мислиш ли, че ТЯ(смъртта) е винаги ужасяваща, ала за БЛИЗКИТЕ(в случая телевизията ни приобщава към трагедията, а по-принцип става въпрос за роднини, приятели, тези, на които от близо ще им замирише на смърт) на нейните жертви. Отвъд тези, на които им пука, Тая с КОСАТА просто твори статистика. Колко пенсионери умират всеки ден? На теб, който стоиш пред екрана, дреме ли ти за тези, за които телевизията не отдава "почитта си"(Политиката и медиите си приличат - и двете трупат дивиденти върху труповете на живота!)? Мисълта за тази страна на живота(смъртта) би те подтиснала, нали?! Тя не е екранна мисъл коронясана с венци.
Вчерашната трагедия е наистина неприятана, но ако не можем да издържим на поредицата от трагични събития наречена Живот, това означава, че вече сме мъртви! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Mor Galad, аз не мисля, че металите(защото ти пишеш на тях) се страхуват или бягат от смъртта. Иначе да, вчерашното събитие бе ужасно, но не мислиш ли, че ТЯ(смъртта) е винаги ужасяваща, ала за БЛИЗКИТЕ(в случая телевизията ни приобщава към трагедията, а по-принцип става въпрос за роднини, приятели, тези, на които от близо ще им замирише на смърт) на нейните жертви. Отвъд тези, на които им пука, Тая с КОСАТА просто твори статистика. Колко пенсионери умират всеки ден? На теб, който стоиш пред екрана, дреме ли ти за тези, за които телевизията не отдава "почитта си"(Политиката и медиите си приличат - и двете трупат дивиденти върху труповете на живота!)? Мисълта за тази страна на живота(смъртта) би те подтиснала, нали?! Тя не е екранна мисъл коронясана с венци. Вчерашната трагедия е наистина неприятана, но ако не можем да издържим на поредицата от трагични събития наречена Живот, това означава, че вече сме мъртви! Стига плямпал да му еба майката. Докарваш ми мигрена през монитора. И не знаеш кога да се спреш. Лека им пръст. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 07:39 AM |