![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Dopuskam,4e i predi ste go obsyzhdali
ako e taka,mozhete da mi triete temata Kazhete mi,kakvo vi e mnenieto za tozi 4ovek. Vse pove4e haresvam muzikata mu,makar 4e pove4e ot godina samo se my4eh da go razbera. Spored men toi e strahoten muzikant. Poslednite mu 2 albuma s nesto neveroqtno. Edva li ste sporim mnogo za li4nostta mu. Gorql e cyrkvi, ubil e kitarista na grupata si Mayhem,bil e gadna nacistka svinq i t. n. I vse pak za muzikata mu sy, slu6al vsqkakvi komentari. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Добре, извинявай - предай и на Хумболд "да го таковат калинките".
А сега да направим лек разбор на твоето писание: - Къде по-точно, ако може да осветлиш овехтелия ми(от годините вероятно) ум се обосноваваш научно ? 'Щото позоваването, че някой някъде казал/писал нещо и цитата на едно изречение, което гласи - "това и това е изостанало, защото има падежи" е далеч от обосноваването. Да не говорим за извода, че щом има падежи и 3 времена то задължително е изостанал. - И поради що "развитите езици", според теб, да нямат падежи. Английския няма падежи щото просто никога не е имал и не е имало к'во да отпадне. Немският, както спомена и Зигфрид пък има. - Мда...това че имаш различен начин на мислене определено значи, че е "по-смотан". Верно е...кат тръгнеш от Ломоносов, Менделеев, минеш през Чайковски, плеядата руски писатели, които изброих и няма да повтарям, първият човек в космоса....сички са една банда смотаняци като цяло...дума да няма...ХА...- изразното средство определя мисленето - може да има известно влияние, но да го определя... ...и той Хитлер милият - бял, рус, синеок, висок между 1.75 - 1.85 - тва е човек - другите са изостанали и ergo на сапун... Повече няма да пиша по въпроса, не стига че не е по темата, ами и се нервирам... -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 10:20 AM |