![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Е, давайте мнения за новия албум на Dave Mustaine и компания! На мен ми звучи много свежо и грабващо. Типичен късен Megadeth.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Съмнява ме някой да очаква "Пийс Селс" или "Ръст" от този албум поначало. Аз съм пристрастна, защото просто обожавам тази банда до ядро, затова мен ме урежда напълно.
Този конкретен албум повече се дъвче сякаш по-скоро от хора, които не са им фенове главно заради Бродерик. Звучи на моменти, ако щете, малмстийнски (и да не се хванете за името) с тези китарни заигравки и всичко, които мааалко отбиват идейното, песенното начало. И все пак аз, както споменах, за себе си съм напълно доволна, и текстовете са супер, а и започващата а ла "Promises" песничка е перфе! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 08:33 PM |