![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Е, давайте мнения за новия албум на Dave Mustaine и компания! На мен ми звучи много свежо и грабващо. Типичен късен Megadeth.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Ако схващам добре замисъла на клипа, то идеята е, че когато дойде дистопичния свят, за който се пее в албума, тогава по телевизията ще се дават всякакви извращения включително и и как наказват затворници, пращайки ги в MMA турнири. So far, so good. Ама защо за бога трябваше от нищото да изскача някаква мацка, която да пребива "Headcrusher-а"? И защо в лириките на песента става дума за съвсем различно нещо?
Като цяло, втф е тоя клип...?!? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
И защо в лириките на песента става дума за съвсем различно нещо? Пълен шок. Подобно нещо не се е случвало никога в историята на телевизията. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 11:44 PM |