![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
При мен положението е горе-долу такова. Майка ми звъни, говорим 20 минути - и аз не знам за какво. Баща ми звъни и в продължение на 5 минути ми задава 5 пъти въпроса "Добре ли си иначе?" Колеги и колежки ми се обаждат, говорим по 30-40 минути, защото били на договор и ме добавили към безплатните номера. Държа телефона си на по-малко от половин метър почти 24/7, с изключение на самотните моменти в тоалетната. Календар, напомняния, будилник, обикновен часовник - телефонът е станал организатор на голяма част от живота ми.
Вече ме боли главата от толкова "безплатни" разговори с хора, които живеят на 10 минути от мен, омръзна ми да чакам обаждане, което така и не идва, омръзна ми да истерясвам, когато батерията пада по време на важен разговор. Половината ми познати са хора, които се оплакват, че имат сметки между 20 и 100+ лв на карта и имат абонамент към всички мобилни оператори в страната. По улиците някакви хора вървят, говорят с хендсфрий и ръкомахат, а телефонът им е в джоба. Всеки се опитва да извади колкото може по-модерна джаджа, в която се заключва целият му живот с изключение на тоалетната, в това число и кога ще легне и кога ще стане от сън. Пазят в указателя си номера, от които никой не им е звънял и на които никога няма да звъннат. Бъркат хора с еднакви имена в указателя и се чудят как да запишат поредния Иван Петров. Искам да знам какво ви е мнението за всичко това. Аз ли съм заобиколена от хора, които се правят на модерни, или тази играчка наистина се е превърнала в мания. Вчера четох статия, че хората се страхуват да не загубят мобилния си телефон повече, отколкото портфейла си. Ужас. Утре ще си купя будилник. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Права си си за теб, така е. Но това е като да си купиш маркова дрешка, или метълска. Предполагам би си избирала с часове най-яката щампа (поне аз) и най-готино изглеждата тениска. Не става въпрос за парите тук, а за това кой какво харесва. Вярно е, че някои си взимат телефони за да се гъзарят, но гъзарските телефони смело мога да кажа, че не са тези с ем пе тройките и 1000те номера, а телефоните с платинено или златно покритие, диамантчета и са само зелена-червена слушалка. Вървят от 5000+ лева. Лично виждане де. Има разлика между най-новото в техниката и най-ново от към висока цена като дизайн.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:26 PM |