![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Тук виждам, че има фенове на Формулата, но има ли и такива които предпочитат офроуд състезанията, ако мога така да се изразя. За мен това са най-добрите шофьори при автомобилните състезания- просто защото тук хващат един фечбек пипат го, пипат и останалите коли, но така че да са равностойни и се мелят на по няколко етапа с цел да победят часовника.
Pike Peak Interantional Hill Climb -ето една дисциплина от рали състезанията- целта е лесна(поне на гледане), достигане до финиша, но чрез изкачване на трасето, нещо като дрифт ама на горе. Но ще добавя, че това няма нищо общо с дрифта. -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Ти обаче отчаяно търсиш нещо с което да ме зачопкаш, или затапиш... обаче все няма за какво да се хванеш, комплексиран плъх. При това темата си е много на място. Аз случайно да съм писал колко тъпа е темата за Формула 1? Не, щот и не ми пука, не ме влече този спорт. Ако теб този не те влече, просто мястото не ти е тук. Напълно безмислените теми които ти постваш също не пиша, най-малкото щото, първо-не ме грее хич, второ-щото все пак колкото и да ме дразниш не бих ти осрал темата. Моля ти се недей прави отново отчаяни опити с цел да ме накърниш, щот в момента направо си "изплаках" сълзите.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 09:00 AM |