![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
На 25-ти юни (сряда) ще идвам в София да уреждам малко лични дела. Надявам се, че до обяд ще приключа. След това можем да си уредим нещо като събиране в някое заведение. Ако има желаещи моля да предложат място на срещата. Лично на мен би ми било удобно някъде до Британското посолство.
Ако няма желаещи, ще отидем с Ицо и feb да му ударим по една бира ![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
az, ako idvam izob6to..6te sum ili cqlata v 4erno, s grivna s 6ipove i podoben gerdan, na me6kata mi ima edin 4erep, pi6e dimmu borgir..i drugi raboti...ili s kariran pantalon, kecove...spomenavala sum, 4e sum na nastroeniq, so...
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 10:02 AM |