![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 5-April 09 Потребител N: 3343 ![]() |
Има ли тук фенове на холандската банда Epica?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Току що го чух албума малко поизмъчен заради качеството. На някои може да им се вижда доста добро качеството, ама нещо албума май не е мастериран, което ме навежда на мисълта, че това е промо
![]() Иначе албумът ми се видя екстра на първо слушане. не мога да кажа дали ми хареса повече от предния (който междувпрочем ми е любимия албум на Епика), но след още две-три слушания може и да ми стане любим. Харесаха ми всички песни с изключение на дуетната с Тони Како. Тази песен нещо не ми допадна особено засега. Иначе нищо ново под слънцето - получаваме точно такава музика, каквато очаквахме от Епика. С този си албум незнам колко нови фенове ще спечелят, но със сигурност здраво ще се бетонират сред най-добрите метъл групи с фронтдама. Да им е честито, на нас също, заради албума. Аз обаче повече няма да го слушам, докато не се появи с по-добро качество, за да не си развалям кефа ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 08:37 PM |