![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Предлагам да има тема, в която ако някой си търси компания за концерт или просто иска да съобщи за дадено събитие тъй като не всички имат достъп до темата с новините, да пише тук... а ако се забучи ще е много добре
така по темата - аморфис и хагард на 9-ти февруари в Букурещ + закупуване на билет за Мейдън... anybody in ? -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Ходих на благотворителния концерт организиран във Варна за починалия басист на Symbolic. По принцип не съм върл фен на този тип музика, но Symbolic определено си ги бива. Представят се страхотно на живо, а и вокалът им е много приятен и забавен човек. Имаше и други групи, от които най-добре впечатление ми направиха варненците от Silver. Правиха само кавъри, но вокалът им имаше много добри, според мен, гласови качества.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 04:35 AM |