![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Искам да ви попитам нещо. Според вас ако слушаш метъл задължително ли е да си поклоник на метъл куптурата...да следваш определеният тип за "метъл". Познавате ли хора които харесват музиката но не харесват и не одобряват външният вид на метълите.... съжалявам че използвам думата толкова често.... А мислили ли че много хора не следват стила само защото не е приеман от обществото.
Нещо за по малките сред вас.... интересно ми е , слушате метъл заради компанията, т.е компанията в която сте попаднали е метълска..ами ако беше на друга. Обличате се така защото разбирате музиката заряда и идеята на стила..или защото френдовете ви се обличат така? Незнам дали ме разбрахте на къде бия ....но се надявам да не го приемете като заяждане просто ми е интересно. Аз слушам метъл от не много отдавна не съм израснала с него , но го открих като стил и много ми хареса.... ритъма,енергията..има нещо наистина уникално в тази музика. За това ми е интересно как гледате на вие на метъл културата ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Всяка една музика представлява едно огледало без рамка - в него могат да бъдат видяни нравите на дадено общество, но също така, там бихме могли да видим и отражението на чувствата, мислите и дори мечтите на отделните индивиди в това общество, а по същата логика всеки един от нас би могъл да види вътрешния си СВЯТ в музиката, която слуша (не че инак не можем да го видим, но чрез музиката (изкуството) ние имаме възможността да го съзерцаем в страни от себе си - вътрешният ни свят, проектиран във външния), да се ОГЛЕДА (да види истинското СЕБЕ СИ) в нея!
Спрямо гореизложените от мен мисли, моето мнение е, че метълът, в рамката на днешните реалности, е музиката, която отразява най-стойностната част от обществото на света и поради това аз обичам да се вглеждам (по рядко да се оглеждам) в това огледало, защото ми е дотегнало от изкуствените маски, които срещам сред живота, защото искам да видя истинския образ, криещ се зад маската на тъй-нареченото "себе си" - защото само там, в музиката, заслепеният от живота вижда истински! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:06 AM |