![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Рубрика номер две, години след птичия грип.
Тема на нашето предаване: как да манипулираме света и да всеем страх сред народа и индивида. Теории: ваши и мои. Какво мислите за нашата нова заплаха от пандемия, която ни залива последните дни както беше с пилетата преди време. Отново ли се разиграваме и става пионки в нечия междуфирмена война за надмощие? Сплетни с икономически цели с таргет аудитория световното общество ли е това? След началните случаи се очаква изработването на ваксина, чувам. Кога ще стане това - когато жертвите нараснат, когато ваксината ще стане 200 долара, за да "стабилизира" малко нещата, купена от хилядите параноични, уплашени хора - за себе си, за близките си, за роднините си? Всъщност какво става зад паравана на поредните машинации - истински ли са, или пак сме хвърлени в Голямата игра, за да направим двете квадратчета ход, докато царете и цариците въртят и сучат конците зад гърба ни. И най-важното - като отмине този грип, кое ще дойде? Рибен грип, картофен грип, нещо друго? Ще успея ли аз, като по-млад, да мина през всички плодове и зеленчуци през живота ми? Дали...или? Нека поблъскаме заедно. А, и да - СВИНСКИЯТ ГРИП Е В СЛЕДСТВИЕ ОТ СВЕТОВНАТА КРИЗА!1!! Не забравяйте. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 3-November 09 Потребител N: 3614 ![]() |
Ми стига сте яли месо!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:36 PM |