![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Здрасти на всички. Казвам се Иван, на 24 години съм от Бургас
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Не знам какво значи WP, може би white power? Но така или иначе не знам какво е това
Любими групи страшно много, както и стилове. Ще бъда кратък, тъй като след тези, които ще изброя сигурно ще останат в пъти повече ненаписани ...Slayer, Orgy, Last Hope, Pantera, Chimaira, Tool, Lamb Of God, Metallica, Madball, Black Sabbath, Templestowe, Korn, Death, Hatebreed, Death Angel, Soulfly, Down, Rage Against The Machine, Machine Head (при тях стриктно първият и последните два албума)... общо взето не плащам "данък обществено мнение" и слушам каквото ми харесва, без значение стила. Има много много още групи, но в момента се радвам безспирно на новия Throwdown, както и на последните два албума на Cannibal Corpse, тъй като най-после чух от тях агресия вкарана в някаква посока и идея ; ) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:06 AM |