![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Та така, нека поговорим за тънката разлика .... тънката разлика между тези, подкрепящи разновидностите на музиката, разликата между чалгаджии, метъли, рапъри, пънкари ... Можете ли да ги обрисувате с няколко думи и кои ще са те? Дали ще кажете - "чалгарите са плиткоумници, вечните пияндета; рапърите - комплексарчета, с глупави идеали и цели; метълите - силните?! " ... или ще минете по тънкия начин със становището - музиката не определя хората?!
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 20-December 09 Потребител N: 3672 ![]() |
Точно пък музиката определя хората! (с изключение на тези лепки дето само за да бъдат "яки" пред приятелчетата си, се правят на нещо, което всъщност не са) Но това изобщо не означава, че след като слушаш даден стил, ти е забранено да се виждаш или общуваш с хора, почитатели на друг стил, защото освен музиката на този свят има много други неща, които да са определящи .. и да .. не само чалгата, рапа и пънка са хубавата "музика" .. има толкова по - красива и извисена музика ... например на мен много ми харесват Бах, Моцарт и други композитори от тяхното или следващо поколение .. много хора се срамуват да си признаят увлечението по тази изискана музика, за да не би да си съсипят репутацията .. не мисля, че да си някой побойник, "спечелил" приятелите си само защото тях ги е страх да му се противят .. не .. това не е нормално .. но май навлизам в друга тема .. така че това е в общи линии ..
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:36 PM |