![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
Здравеите!
![]() нещо за мен.......не знам кво........зациклих.......слушам Manowar, Rammstein, Apocaliptica, Iced Earth, Iron Maiden, Korn, Metallica, NightWish и други.....и друго не се сещам ![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
Цитат(HellCat @ Jun 28 2004, 06:54 PM) ДА СЪМ ТИ ПОЗВОЛИЛ ДА МИ ОТНЕМАШ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ГО КАЗВАМ АЗ ТОВА, А? Хелкет, внимавай със Сеп, той винаги иска голи снимки... след това може да те изнасили и да те кара да му духаш, но ти да не успееш заради липсата на някои неща от тялото на Сеп. ето това ме изкефи......ми аз съм от софиа.....и нямам голи снимки на пук на Сеп!!!!!!! ![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 03:11 AM |