![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Коментарите във форума от последните няколко дни ме накараха да се замисля за странностите, които бихме могли да споделим един с друг и ето място, в което можем да го направим. Нарекох темата OCD, базирайки се на смисълът, който се влага в този термин в популярния изказ (който от своя страна е до такава степен широк, че обхваща почти всички странности) и не твърдя, че той отговаря достоверно на професионалната му дефиниция. Също така бих се радвал ако дискусията запази своята чистота и коментарите в нея да бъдат искрени, а не преувеличени. Благодаря предварително за това.
И така, аз ще започна. Когато се разхождам по улиците достатъчно бавно, че да чета номерата на колите, оприличавам всяка цифра с дадена нота и си тананикам или по-често си представям как би звучала мелодията изсвирена на бас. Числото 0 за мен е тонът Ре, 1 е Ми, 2 е Фа, 3 е Сол и така по целия минор от Ре. А понякога, когато има деветка си го тананикам като хармоничен минор. За щастие все още не съм започнал да комбинирам повече номера заедно и това ме опазва от написването на симфония по този начин. Йор търн. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 26-December 09 Потребител N: 3683 ![]() |
Мойта тема.
Лекувам се. Преди беше милион пъти по-зле, обаче. Изразяваше се в страх, силна тревога. Ставах постоянно нощем да проверявам стаите, дали всичко е наред. Тогава се радвах, че апартамента е малък... Заключвах вратата два пъти, и ключа трябваше да е в една и съща позиция винаги. Трябваше да има една камара играчки около вратата, чехли в ъглите... Сега си останах само със заключването. Дали носенето на неща под възглавницата ми се счита, не знам. Обаче мъкна несесери, тетрадки, моливи. Задължително кабел. Слушалки, зарядно. Джиесема. Основния ми замисъл когато започнах да го правя, беше да замерям с тези неща нашите, за да се събудят ако влезе някой. Попринцип разнасям каквото ми видят очите и през деня. По едно време си носех чанта и пъхах всичко в нея. Сега нещата са по-малко. Ако съм разбрала като хората смисъла на темата, тоест странностите, май са ми това. Или поне за тях се сещам. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 04:57 AM |