![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Е, давайте мнения за новия албум на Dave Mustaine и компания! На мен ми звучи много свежо и грабващо. Типичен късен Megadeth.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 26-January 09 Град: sofia Потребител N: 3225 ![]() |
Смятам, че ревюто е доста пристрастно и поради това не достатъчно обективно. Всеки от нас е почитател на даден стил, но не трябва да си затваряме очите и да се заблуждаваме, че любимата ни група отново е създала шедьовър. В конкретният случай бих казал, че новият албум на Мегадет не е с нищо по-различен от предните два - съответно е абсурдно да смятаме, че която и да е песен от него би се превърнала в класика. Мегадет (както и Слейър, а донякъде и Металика) отдавна не са в онази форма,когато създаваха най-добрите си произведения. Крайно време е да разберат, че екстремна музика се създава от хора до 30 годишна възраст, когато всичко идва много по-естествено, а и звучи много по-естествено. Който не е съгласен с мнението ми, нека ми даде пример за поне 5 групи, създали своите класически албуми след тази възраст.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th September 2025 - 04:17 AM |