![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Сега ще си направя един експеримент.Имам предвид от началото на блека до сега. Кои групи(понеже аз знам че 4-5 норвежки групи които вървят ръка за ръка,но просто щото има различни блекари, различни мнения) Аз няма да пиша мнение по въпроса.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 20-June 04 Потребител N: 530 ![]() |
Цитат(Твоя смерт @ Jun 27 2004, 07:06 PM) Цитат(CultofDeath @ Jun 26 2004, 07:08 AM) Иначе не съм съгласен, че в Норвегия намя слаба група. Норвежката сцена е просто смехотворна последите няколко години. Така си мислиш ти. Сега кой се прави на тру? Истината е, че точно в последните години норвежката сцена е създала едни от великите си творения. И дявол да го вземе, не ти говоря за общпознатите групи - макар и те да се развиват и да не правят слаба музика. Тъй - точка. А, не е честно! Таман казах че няма повече да пиша по тая тема! И ето сега трябва да отговарям... Това, което ме накара да отговоря е коментарът че се правя на тру. Това не е вярно! Аз не съм тру блек метъл, нито тру каквото и да било друго. Иначе кои според теб са тия велики творения през последните години? Освен това аз имах предвид блек метъл, така че ако ми посочиш нещо фолк метъл например, не се брои ![]() -------------------- Inside this hazy world of dreams I've never known
I've seen the wrath come down and turn mankind to stone |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 12:12 AM |