![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Е, давайте мнения за новия албум на Dave Mustaine и компания! На мен ми звучи много свежо и грабващо. Типичен късен Megadeth.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
http://tehhomeofmusic.blogspot.com/
Ревю на Endgame писано от мен (: Ще се радвам на коментари и критики (стига да са смислени). -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ То затова е в личния му блог - за да е пристрастно. Никой не ангажира с мнението си. Албумът така или иначе е за феновете на Megadeth, а не на Лепа Брена...
http://tehhomeofmusic.blogspot.com/ Ревю на Endgame писано от мен (: Ще се радвам на коментари и критики (стига да са смислени). Доколкото имам критики, те са главно дизайнерски. Няма нужда снимката на албума да е толкова голяма и на началната страница на блога ти да се вижда само тя, а целия текст да е в "прочети още". Другото е за заглавията на песни и албуми - наистина, напоследък правилото в английския всички думи в заглавие да са с главни букви не се спазва чак толкова стриктно, така че няма проблем по принцип да пишеш "The system has failed" вместо "The System Has Failed", но просто ще трябва да избереш кое от двете да следваш. Поне в рамките на един текст. Иначе дразни читателя. С риск да се самоизтъкна - виж тук за какво говоря на практика. Другото е - като пишеше ревю не е зле да се придържаш към шаблона "въведение-теза-доказателствена част-заключение", който трябва да ти е познат от часвете по литература в училище. Тук например си написал "В Endgame Дейв умело е направил микс от мелодични песни и як траш" (което си е заключение) по средата, а след това продължаваш да пишеш за отделни песни (което е доказателствена част) и баш накрая пак имаш заключение. Важно е също така да се научиш да махаш всичко излишно от текстовете. Тук например почти във всяко изртечение се презастраховаш с разни фрази тип "според мен, еди си какво си". По принцип по форумите всички това го приемат като заклинание, което им измива ръцете от всяка малоумщина, която току що са написали. Няма нужда от това. Мноо ясно, че е според теб, след като ти пишеш. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 04:47 PM |