![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Пиша тази тема в името на жените! Жените, които не получават уважението, което заслужават! Навсякъде има красиви жени, които се натякват от телевизия, списания, интернет, билбордове и разни медии! А къде отиват обикновените жени, които не се вписват в нормите на изкуствените и внушени норми за красота! Аз съм гласът на жените, които ги е страх да кажат това! ААААААААААААААААААААААААААААААААА ПОДЯВОЛИТЕ!
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Гледам тая тема и постовете в нея и се чудя само жени ли са писали тук?!
Знаете ли къде е било мястото на жените преди прословутата еманципация, преди уж да ни станат равни? - Тогава зад всеки мъж е имало по една свястна жена, тя му е била опора, гледала е децата му, а той и е отдавал нужното уважение дори с това, че е осигурявал сигурност за нея и децата им. (Тук е ред на жената на новото време да възкликне: "Какво уважение сте имали, мъже, тогава към мене? Та аз съществувах в кухнята, хранейки децата и свела поглед пред вас!") Уважението, драги жени, не е еквивалентно на равенство, а дори обратното - то е един своеобразен реверанс към вас от нашия пол, но този реверанс го е имало и преди въвеждането на мнимото равенство(!), тогава аз питам, какво се промени? - Промени се това, че жената вече не е подпора на мъжа, че тя не отглежда здрави децата му, а по цял ден се кипри, та да може ние да "оценим", или иначе казано да кажем каквото трябва за това, и ние се не само примиряваме с това положение, а му се подчиняваме! Знаете ли, какво е равенство, жени? Ще ми стават полицайки ли не, военни ли не? - Ако вие бихте могли да ни бъдете равни, то защо няма дела за изнасилвания над мъже от вас(?), защо, когато престъпник бива заловен от полицайка, то се очаква той да бъде по-малко свиреп към нея, защото тя нямала нещо между краката си(?), защо трябва да ви се отваря вратата(като на царици), да ви се намества стола, за да седнете, да се съобразяват с гевезалъците ви, като че ли сте някакви деца или богове(?) - не, това не е равенство, това е най-голямата лудост на мъжа, по голяма дори от тази на войната! Знаете ли, къде стои иронията тук? - че тази еманципация, че това "равенство" - че днешното уж господство на жената е пак по волята на мъжа, или поне на неговата лудост! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 09:01 PM |