![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Пиша тази тема в името на жените! Жените, които не получават уважението, което заслужават! Навсякъде има красиви жени, които се натякват от телевизия, списания, интернет, билбордове и разни медии! А къде отиват обикновените жени, които не се вписват в нормите на изкуствените и внушени норми за красота! Аз съм гласът на жените, които ги е страх да кажат това! ААААААААААААААААААААААААААААААААА ПОДЯВОЛИТЕ!
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Иначе нормално да има горна граница за тях в света на мъжете, ние се борим доста повече все пак и имаме много повече отговорности, както и те минават доста често по лесния път, я с едно смигване, я с едно разкрачване. Т.е. трейд-офф си е, съвсем справедлив. Какви са ти отговорностите, бе ![]() Отдавна вече не остана свястна жена. До една се раждат ку*ви и ку*ви си остават до края на живота им. Като се напият ку*варската им природа лъсва с пълна сила. Не заслужават уважението, което им се дава - в това се убедих преди доста време. За това принципът "мушкато и бегония" е най-лесен и най-приятен. Дам, някоя мацка те е подхлъзнала и вече ги мразиш всичките. Вместо да бъдеш силен, да бъдеш МЪЖ и да се изправиш отново за да преоткриеш света, ти е по-лесно да кажеш, че всички жени са курви (с изключение на знаеш коя, ама и тя все пак е жена) и да удариш една чикия. Ама те и жените така правят, де, "всички мъже са еднакви" и отиват да си закупят "Черния Джо" от най-близкия сексмагазин... Жалко за теб, де. Иначе кучето си лае, керванът си върви... половете се джавкат ама популацията си расте. -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 97 Регистриран: 3-February 08 Потребител N: 2571 ![]() |
Дам, някоя мацка те е подхлъзнала и вече ги мразиш всичките. То ако беше само една щеше да е добре. А какво има да му преоткривам на света? Той е ясен откакто съществува. Особено света на жените, които не знаят какво искат, а те не са малко - да не кажа, че всичките не знаят какво искат. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 09:02 PM |