![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Пиша тази тема в името на жените! Жените, които не получават уважението, което заслужават! Навсякъде има красиви жени, които се натякват от телевизия, списания, интернет, билбордове и разни медии! А къде отиват обикновените жени, които не се вписват в нормите на изкуствените и внушени норми за красота! Аз съм гласът на жените, които ги е страх да кажат това! ААААААААААААААААААААААААААААААААА ПОДЯВОЛИТЕ!
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Като чета предходните постове достигам до следния извод - жалко е, че няма присъда за изнасилено мислене - безброй жени щяха да бъдат осъдени!
"То в даден момент едва ли не всеки (в това число и Никой) "отвратен" от другия пол би тръгнал да реди същите приказки, които в неговите си очи и уши важат с адската сила - жалко наистина" Всяко едно убеждение си има история, но това не означава, че като изкараш тази история на бял свят, то ,разбираш ли ме, значението на убеждението е по-маловажно. Ако ти поднеса едно ястие(обичам да готвя, та затова давам такова сравнение), което е вкусно и прекрасно на вид би ти харесало, но ако видиш поостарялата и леко ръждясала фурна, в която е готвено, или ако видиш суровото месо, неумито в нашите очи от култивиращата вряла водица, най-накрая, ако видиш как пилето се гърчи под оня със сатъра, как главата му, с все още въртящите й се очи, пада в калта, а то започне да бяга, да ръси окървавена си перушина, гонейки живота си, та тогава не би ли си помислила преди да хапнеш, и дори да не би, нима убеждението на тези, които биха, се умаловажава - нима трябва да се отнесем с пренебрежение към убеждението на вегитарианеца, защото (към Mor Galad-а е това) той се бил комплексирал от гледката на закланата кокошка, защото в нашите очи това било видите ли смешно, пък това, че той не спал там няколко нощи кат малък - на кого му дреме: "Стига комплексарщина."! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 08:47 PM |