![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Как мислите? Според мен не са. И при двете се стремиш да си нещо повече, но при амбицията - да си повече от някой друг, а при себеусъвършенстването - просто да си повече, за собствено удовлетворение.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Специално за себе си бих казала, че себеусъвършенстването започва да се развива при наличието на амбиция. За да постигнеш нещо по един или друг начин трябва да се развиеш и/или промениш. Това е в случаите, в които самата амбиция не е за самоусъвършенстване, както каза Деси.
Цитат Обаче ще ми е трудно да се съглася, че конкуренцията е толкова мащабна днес.Поне що се отнася до региона, в който пребиваваме, а именно София-България ми се струва, че простотата, глупостта и елемтарният хедонизъм до такава степен са обзели обществото, че конкурентноспособността му в почти всяко отношение е на "кота дъно". Проблемът не е простотата на конкуренцията, а тази на лицата, които й дават хляба в ръцете. -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 06:09 AM |