![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Една група, която тотално израстна и се промени. В първите си два албума свиреха първичен Блек Метъл, който не ми харесваше. А в последните два какво става? Невероятна, технична, мелодична и емоционална музика! Armada и Kolossus са определено едни от най-добрите екстремни творби излизали през този век!
Какво е мнението ви за групата? ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
С риск да ви разваля кефа и еуфорията... Ебахти скучната и куха песен. Ако това нещо е представителна извадка от предстоящият нов диск... Жалко за поредните провалени таланти!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
С риск да ви разваля кефа и еуфорията... Ебахти скучната и куха песен. Ако това нещо е представителна извадка от предстоящият нов диск... Жалко за поредните провалени таланти! Аранжиментът на песента очевидно е съобразен с конкурса, в който групата участва. Не че и така не ми допада, но в албума очаквам да звучи различно. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 02:38 PM |